Hyvää Uutta Vuotta 2022

Vuosi on vaihtunut. Se on taas uuden vuoden aika. 

Eilinen aattoilta meni perinteiden mukaan. Perunasalaatti ja italiansalaatti sekä nakit. Kaupan hyllyltä en löytänyt gluteenitonta italiansalaattia, niin tein sen sitten nyt itse. Jännitti kyllä hiukan tuo majoneesin maustaminen, kun en ole pitkään aikaan sitä tehnyt. Aromisuolaa lisäsin syödessäni hiukan siihen ja oli ihan syötävän makuista ja hyvää.

Tuorejuustokakun teki teini ja sitäkin sitten syötiin illan kuluessa. Joulupipareitakin tuli hyödynnettyä siinä hyvin. 

Meillä on vielä ”raketti-ikäisiä” lapsia, niin rakettien paukutteluhan sitten kuului myös iltaan. Tunteja laskettiin jo päivällä⊂:  Ja se on heidän mielestään se jännittävin ja paras juttu uudenvuoden juhlinnassa. No. Aikansa kutakin. He saavat pitää siitä. Ja onhan se mukavaa katsella keskiyön isompi rakettiloisto. Henkilökohtaisesti minulle riittäisi sädetikkujen tuoma rätinä.

On se vaan mieltä lämmittävää, kun pikkuiset lapsenlapset toivottavat hyvää uutta vuotta♥

Ja on ihana toivottaa jokaiselle, juuri sinulle onnellista uutta vuotta ja lämpöä sekä  kaikkea hyvää elämääsi tällekin vuodelle

Lupauksia en ole tehnyt. On armollisempaa itseä kohtaan, kun ei ole asettanut suuria vaateita tulevaisuudelle♥

Elää päivä kerrallaan, se on tarpeeksi hyvää.  Ja kun saa luottaa elämänsä Jumalan vahvan käden alle ja hänen johdatukseensa

 

Tietoa kirjoittajasta

kotoillen

Olen perheenäiti, joka on huomannut, että arjen pienistä asioista kannattaa iloita. Saan voimaa arjen pyörittämiseen leipomisesta ja askartelusta. Ompelukone on ollut suoranainen pelastusrengas monta kertaa "luodessani vanhasta uutta". Rohkeasti asioita ja materiaaleja yhdistellen olen saanut useasti olla aikaansaannokseeni tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *