Arjen helmiä

Varmaan jokainen on elämässään ainakin joskus kokenut, että käsillä tekeminen vaan on niin ihanaa. Luontaisesti lapsikin nauttii saatuaan aikaan omannäköisen taideteoksen. Rimaa ei kannata nostaa liian korkealle, ettei ilo tekemisestä joudu hukkaan. Ensimmäinen askel kannattaa ottaa rohkeasti, iloiten lahjoistaan.

Ompelukone on vuosien varrella ollut minulle kuten ehkä myös sinulle suurta  iloa tuottava kapine, suorastaan pelastusrengas arjessani. Joka kerta ei onnistu, mutta eikö juuri  niin olekin, että epäonnistumisista oppii eniten.

Näin syksyllä on mieleen hiipimässä hiljakseen lähestyvä joulukin, jonka valmisteluun liittyviä juttuja ei koskaan liian aikaisin ehdi tekemään.

Luovuuden lahjasta riittää ammennettavaa!

 

 

 

 

Tietoa kirjoittajasta

kotoillen

Olen perheenäiti, joka on huomannut, että arjen pienistä asioista kannattaa iloita. Saan voimaa arjen pyörittämiseen leipomisesta ja askartelusta. Ompelukone on ollut suoranainen pelastusrengas monta kertaa "luodessani vanhasta uutta". Rohkeasti asioita ja materiaaleja yhdistellen olen saanut useasti olla aikaansaannokseeni tyytyväinen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *